Cramo on vahva paikallinen tukija

Cramo on Euroopan laajuinen konevuokraamoyritys, joka tarjoaa konevuokraamotuotteita ja niihin liittyviä palveluita rakentajille, julkiselle sektorille sekä teollisuuteen ja tietysti myös kuluttajille.

Euroopan mittakaavassa yritys on neljän suurimman konevuokraamon joukossa ja se työllistää noin 2500 henkilöä 15 eri maassa. Suomessa Cramolla on noin 60 toimipistettä, joista yksi sijaitsee Savonlinnassa. Siellä toimintaa pyöritetään kolmen hengen voimin ja myyntityöstä on vastuussa asiakaspäällikkö Jani Auvinen. Juttelimme Janin kanssa Cramon ja Savo Block Partyn vahvasta yhteistyöstä:

– Cramo on ollut niin pitkään kuin muistan paikallisesti hyvin vahvasti tukemassa uusia tapahtumia. Uutta paikallista ideaa kannatetaan aina. Tämä on urallani muistaakseni viides tai kuudes tapahtuma, missä olemme mukana, Auvinen kertoo.

Cramo tarjoaa festareille muun muassa backstage tilaratkaisut, valomastoja, sähköistyslaitteita, aitatuotteita ja henkilönostimia. Myös Cramo kokee saavansa tapahtumasta tärkeää markkinointinäkyvyyttä etenkin paikallisten nuorten keskuudessa.

Valitettavan moni ei vieläkään tiedä mikä Cramo on. Monilla taas on mielikuva siitä, että olemme konevuokraamo, mutta heillä ei ole mitään käsitystä siitä, mitä kaikkia tuotteita vuokraamme ja mitä palveluita tarjoamme. Meillä on vuokrattavana noin 220 000 tuoteyksikkö, mikä on todella vakuuttava määrä, Auvinen toteaa.

– Cramon nimen näkyvyyden lisääminen ja yrityksen tutuksi tekeminen ovat tavoitteitamme paikallisen yritteliäisyyden tukemisen lisäksi, Auvinen jatkaa.

Savonlinnan nykytilasta ollaan hieman huolissaan myös Cramolla:
– Kyllähän tämä Savonlinna valitettavasti tuntuu hieman kuolevalta pitäjältä, mikä ei tietysti paikallisille nuorille ole hyvä juttu. Kyllä Savonlinnassa on omalla tavallaan paljon juttuja nuorille, mutta sosiaalisia tapahtumia joihin nuoret kokoontuvat – niitä on ihan liian vähän. Kaikki mikä tuo uutta ja viriiliä meininkiä etenkin paikallisille nuorille on enemmän kuin tervetullutta, Auvinen pohtii.

Cramokin haluaa olla tukemassa nuoria, sillä he ovat myös Cramon tulevaisuus:
– Sieltä kasvaa niitä uusia rakennusmestareita, jotka tulevaisuudessa tulevat käyttämään meidän palveluitamme.

Savo Block Partyn räppiin painottunut artistikattaus ei ole Auviselle omilta nuoruusvuosilta tuttua, mutta tyyli kiinnostaa silti kovasti:
– Musiikkisuuntaus on tullut itselleni tutuksi lähinnä lasten kautta. Sitä kautta mielenkiinnolla odotan mitä kaikkea tullaan kuulemaan. Freestyle-räppiä olen nähnyt ainoastaan televisiossa. Kyllä niillä jätkillä pitää olla ihan uskomattoman nopea ajatuksenkulku, että pystyy sellaista juttua vetämään.

Auvinen aikoo myös itse osallistua festareille puolisonsa ja kolmen lapsensa kanssa ja perheellä onkin festaripäivälle jo selvä suunnitelma:
– Päivä pörrätään alueella perheen kanssa. Sitten laitetaan lapset nukkumaan ja jäädään vaimon kanssa katselemaan meininkiä. Tulee varmasti ihan mahtavat festarit, Auvinen päättää.

PALVELUT JA RATKAISUT
Julkisivupalvelut
-Telineet,mastolavat,hissit
– Sääsuojat
Sähköistyspalvelut
Valaistuspalvelut
Olosuhdehallinta
-Lämmityspalvelut
-Kosteudenhallintapalvelut
-Pölyntorjunta
– Ilmatiiviysmittaus & lämpökuvaus
Cramo Koulu
Cramo Control -kulunvalvonta ja etävartiointi
Cramo Safety
Cramo-Turva
KoneKontti
Logistiikkapalvelut
Cramo 24h –päivystyspalvelu
Tilapalvelut

Posted in uutiset, yhteistyökumppanit.