Savolainen asenne ja yritteliäisyys yhdistyvät Savo Block Partyjen anniskelussa

Savo Block Partyjen anniskelusta sekä pre- ja afterpartyjen järjestelyistä vastaa savonlinnalainen ravintola- ja hotellialan yritys Savon Mafia.

Yritys vaikuttaa pääosin Savonlinnan seudulla, jossa sillä on viisi ravintolaa, kaksi kesähotellia sekä pienpanimo. Toimintaa Savon Mafialla on kuitenkin myös Lapissa (Pyhällä, Luostolla ja Äkäslompolossa) sekä Lappeenrannassa, josta yritys osti hiljattain Lappeenranta Spa -nimisen kylpylähotellin.

Savon Mafia oli siis luonnollisesti yksi ensimmäisiä yrityksiä, keitä Savo Block Partyn toimitusjohtaja Jesse Pyykkö lähestyi, kun idea Savo Block Partysta alkoi konkretisoitua ajatusta suuremmaksi. Eikä Savon Mafian tarvinnut kauan miettiä lähtevätkö he yhteistyöhön mukaan:
– Oli aika selvä peli. Jesse kertoi ideasta, käytiin keskustelu ja todettiin, että tästä on hyötyä molemmille. Sitä ei tarvinnut pitkään miettiä, Savon Mafian toimitusjohtaja Janne Kupiainen toteaa.

Kuten moni muukin, Kupiainen toivoo savonlinnalaisten löytävän sankoin joukoin paikalle:
– Uskon, että tällaiselle festarille on Savonlinnassa tilausta ja juuri tällaista nostetta Savonlinna tarvitsee. Tämä on todella hyvä juttu ja hienoa, että nuoret kaverit ottivat riskin ja lähtivät tällaista meille tekemään. Toivotaan vain, että ihmiset löytävät festarit, jotta saadaan niille jatkoa tulevina vuosina, Kupiainen toteaa.

Kupiainen uskoo, että Savonlinna on mukava paikka asua, jos pitää rauhallisuudesta ja luonnosta. Pieni ja sympaattinen saaristokaupunki ei kuitenkaan tarjoa nuorille paljon menoa ja meininkiä, varsinkaan talvisaikaan. Tapahtumia kaivataan lisää, jotta nuoret viihtyvät paikkakunnalla pidempään.

Savonlinnan kesäkausi alkaa usein vasta heinäkuussa, kun oopperavieraat saapuvat. Tänä vuonna kesä täräytetään käyntiin jo toukokuun puolella, kun ensimmäistä kertaa järjestettävä Savo Block Party valtaa vanhan Ratapihan aukion. Myös Kupiainen lupaa Savo Block Partyille jotain uutta:
– Aiomme tuoda Waahto Brewery -pienpanimomme kesäisiä uutuuksia maisteltavaksi. Muutama uutuustuote ehtii juuri sopivasti festareille, Kupiainen kertoo.

Nyt kaikkien oluenystävien kannattaa siis tulla paikalle nauttimaan oman paikkakunnan poikien järjestämästä letkeästä tunnelmasta sekä maistelemaan oman paikkakunnan pienpanimon uusimpia oluita. Toki juotavaa löytyy muuhunkin makuun!

Uskon, että luvassa on rennon letkeä kaupunkifestivaali, jossa pääsee kuuntelemaan nykymusiikin tähtiä. Myös oheisohjelma on loistava ja tarjolla on paljon erilaisia aktiviteetteja! Hyvällä fiiliksellä odotan festivaaleja ja toivon tottakai aurinkoista keliä festivaalivieraille, Kupiainen päättää.

Posted in uutiset, yhteistyökumppanit.