SAVO BLOCK PARTY

Savo Block Party on täysin uusi tulokas Suomen alati kasvavalle festivaalikartalle. Savo Block Party järjestetään Suomen kauneimmassa miljöössä, Saimaan vesistöjen ympäröimässä Savonlinnassa. Suomen festivaalikesä tärähtää tänä vuonna todenteolla käyntiin 27.5.

Savo Block Party on ensimmäisenä järjestämisvuotenaan yksipäiväinen festivaali, joka kerää Savonlinnaan ennennäkemättömän laadukkaan ja mielenkiintoisen artistikattauksen. Ikärajattoman tapahtuman esiintyjäkatras on koottu ennen kaikkea nuoria silmällä pitäen ja heti ensimmäisenä vuonna paikalle on saatu erittäin tasokas sekä täysin uniikki ohjelmisto. Lavalle nousee Suomen tämän hetken suosituimpia artisteja sekä tasavallan kovimmat battle-räppärit.

Tapahtuman suurimpana innoittajana on ollut kotiseuturakkaus ja Savonlinnan alueen kulttuuritoiminnan monipuolistaminen ja elävöittäminen. Festivaalista on tarkoitus luoda kestävä jokavuotinen perinne, joka kokoaa Savonlinnaan juhlijoita kaikkialta Suomesta. Festivaali haluaa omalta osaltaan auttaa koko seutukuntaa esittäytymään valovoimaisena myös nuorille ja luomaan raikasta sekä mihin vain verrattuna uniikkia kulttuuritarjontaa. Savo Block Party on tapahtuma, joka Savonlinnasta on puuttunut, ja Suomen kauneimpana kesäkaupunkina Savonlinna ansaitsee tämän tapahtuman.

Savo Block Party on hyvähenkinen musiikkitapahtuma, jonka tavoitteena on luoda tapahtumasta ylpeyden aihe koko seutukunnalle.  Savo Block Party on paikka ystävystyä ja nauttia elämän positiivisista asioista sekä tutustuttaa kävijänsä urbaanin musiikin sekä savolaisuuden saloihin. Rennonletkeä savolainen tunnelma takaa sen, että arkiset huolet unohtuvat tämän alkukesän lauantain ajaksi.