Sunnarit

Savonlinnan kaikkien aikojen räppi-viikonloppu ei lopu vielä lauantaina, vaan sunnuntaina oloa tasoitellaan Night & Bar Taminossa Asteen tahtiin.

Tamino avaa ovensa poikkeuksellisesti sunnuntaina jo kello 18.00, joten tervetuloa viihtymään hyvissä ajoin.
Sisäänpääsy Savo Block Partyn sunnareille Taminoon on ILMAINEN, joten ota kaikki kaverisi mukaan ja vietetään yhdessä vielä railakas sunnuntai.

Aste on yksi suomiräpin pioneereista, joka aloitti aktiivisen räppäämisen jo vuonna 2000. Mies on pysynyt suomiräpin kirkkaimmalla huipulla poikkeuksellisen pitkään ilman suosion notkahduksia. Mies iski kunnolla itsensä läpi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2009 Poikkeus sääntöön –hitillään, joka valittiin samaisena vuonna Suomen viralliseksi kesähitiksi.

Läpimurron jälkeen Aste on jatkanut hittitehtailuaan tasaisella tahdilla ja miehen seiniä koristaakin useat arvometallia myyneet singlet sekä albumit. Viimeisen vuoden sisään Aste on julkaissut useamman listojen kärkeen kivunneen kappaleen, joista Peruskallio on enää muutaman kuuntelun päässä platina-rajasta. Asteen keikat ovat täynnä energiaa ja hittikimara tempaa yleisön vahvasti mukaan, jolloin tunnelma on taattu.

Tällaista herkkua Savonlinnassa on tarjolla harvoin ja vieläpä ilmaiseksi.

Tervetuloa!